Thursday, 7 April 2011

AWEK SAYA ...

"weh, jim... aku nmpak ko dgn awek ko tadi... korang gi tgok muvi kn..."

"amboi adzeem, sweetnya hmpa dgn awek hmpa... kluaq makan sama2 nohh.."

"acececey zeem... maju hg la ni nohh.. kott nk perkenai awek hg kt aku.."






tersentak seketika...
dan saya pon jadi macam ...

haaaaaaaaaaaa..... APAKAH



wooo wooo wooo .......
WAIT FOR A SECOND !!!
apa yg depa suma ni cakap.. 
masa bila plak saya dok hang out2, makan2, muvi2, dating2 suma nihhhhh dgn AWEK SAYA..

timbul kekeliruan di situ dan saya perlu perjelaskan kpd anda suma tentang hal ini..
* tudiaaaaaaaaaaaaaa ayat.. skema yg teramat sgt x bleh blah
bnyk kali dah bnda nih jadi sbenaqnya.. tapi lama2 saya buat donno ja..

ok kita PLAY semula entri pasai AWEK SAYA tuh...
ramai orang yg dh salah faham dan mganggap DIA sebagai AWEK SAYA..
meh nak cerita serba ringkas pasai si DIA tuh..


Tanggal 4 APRIL, lahirlah DIA di muka bumi ini setelah diberi peluang oleh ALLAH S.W.T 
DIA mempunyai perwatakan riang, baik dan agak manja..
DIA mempunyai tubuh yang kecil tetapi lantang suaranya..
DIA juga merupakan anak perempuan tunggal dalam familinya..





DIA selalu hadiahkan saya macam2..
DIA selalu blnja saya makan sedap2..
boleh katakan kami rapat sangat2..


yg PALING BEST kami berdua kongsi minat yg sama iaitu FOTOGRAFI  :)






kami berdua juga sukakan binatang2 FLUFFY  :)





bnyk bnda kami slalu buat sama2..
TAPI kami berdua tggal berjauhan...............
hanya cuti sekolah ja peluang nk brjumpa :'(




TAPI, kadang2 kami berdua bergadoh jugak laaa..
kadang2 smpai x cakap bnyk hari jugak laaa..




TAPI walau mcm mana pon mesti berbaik semula jugak..
walau mcm mana pon mesti contact jugak.. xkira melalui fon, FB, YM dan sebagainya.. ahha..






DIA telah banyak menceriakan hidup saya..
DIA telah banyak membuatkan hidup saya lebih bermakna..
xda pa yg mampu saya balas pada DIA, melainkan nyanyi lagu bawah nihhh :p




*PAUSE LAAA LAGU INCIK BRUNO TUH KLAU NAK TGOK VDEO NIH :)







SELAMAT HARI LAHIR 
MASLESSA MASNEE BINTI MAHADZIR

semoga ANGAH sihat dan ceria selalu
semoga ANGAH panjang umur dan murah rezeki
semoga ANGAH sentiasa berada dalam keberkatanNYA


ni lah AWEK SAYA yg hampa suma dok nmpak slalu tuh :)





terima kasih :)


24 comments:

  1. tudiaaaaaaaa...
    adik x baik tara mana pon..

    ReplyDelete
  2. hahaha..wat suspen je..:P

    ReplyDelete
  3. shahirah: hope u will get better soon..

    ReplyDelete
  4. ahahahaha~ tekejot aq bile ko pgang tgn dye~ ceih! kakak rupa rupanya~ ahahahaha~ XD

    ReplyDelete
  5. ahha.. klau anak orang len, x brani la aku..
    nak ajak kluaq pon x brani.. :)

    ReplyDelete
  6. lwa kakak ang...hehe..klau aq pn bleh kta kak ang 2 awek ang..heheheeee...

    ReplyDelete
  7. ramai org anggap cam tu umi sbb dy rndah cket pada aku :)

    ReplyDelete
  8. bersyukur kerana ada kakak..Azizi x dak kakak.. jadi jaga hati dan perasaan dia..adzeem adik yg baik..

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah cikgu..
    x baik tara mana pon cikgu.. ahha..

    ReplyDelete
  10. .happy birthday yang ke _ Kak Mas :)

    .comeynya kakak hampa. kecik comey ja :D

    .baik gila hampa buat entry khas untuk kakak. auww auww

    .tak sempat jadi yang first. sorry :'(

    ReplyDelete
  11. :D

    awek sapa.. mesti la comey.. HAHA :p

    auww auww :)

    :'(

    ReplyDelete
  12. hahaha..ak egt btoi2..
    klo btoi kan sweet..
    chumel gla..!!!

    ReplyDelete
  13. HAHA.. klau btoi pon paseipa?? :p
    kami dua memang sweet pon.. HAHA :)

    ReplyDelete
  14. adzeem ang marah dkt aku ka? comment ak tanak aproove. sory bro :(

    ReplyDelete
  15. comment apa derr.. x perasan lahh..
    x prnah marah hg aihh..

    ReplyDelete
  16. comment aku yg cmni: bwt teruk apa adzeem. lempang japgi. terima ja pujian tu. mcm ni la commentnya :D

    muahahahhaa

    ReplyDelete
  17. tudiaaaaa 170 like kot ! budak HOT =..=
    (tangan di dada mata ke atas)

    ReplyDelete
  18. tudiaaaa perli..
    depa like kat "awek saya" bukan saya.. :)

    ReplyDelete
  19. ceh...kak ang ka...
    wat suspen jer...
    terkejut beruk kowt aq tgk ang pgang tngan dya...
    dah 2 ng yg cium tngan dia..
    hahaha...
    rupa2nya akak anh..
    hapy belater bufday..
    smoga chat2 slalu..

    ReplyDelete