Wednesday, 1 August 2012

OGOS DI BULAN RAMADAN ...

Assalamualaikum. haiiii !! :D
Lamanya tak update blog nih. :( setahun lebih :O
lamanya tak ber-belog-ging. awkward.
*bunyi cengkerik* =..=

Tapi hari nih, permulaan bagi bulan yang indah lagi mulia, dengan azam yang baru, tekad yang baru...
secara rasminya blog ini dibuka semula. saya kembali ber-blogging. wiiiiiiiiiiii ^__^
*puuuuuiiiiiihhhhh bukannya ada orang baca pon blog nih* =..=

*terharu ada orang try jugak nak bukak blog nih :') *

Ada yang tanya kenapa bukak untuk invited readers jaa. kenapa tutup blog. dan sebagainya lahh.
err.. sebab.. err..
Sebabnya saya nak tumpu sepenuhnya perhatian kepada pelajaran. klau tak. asyik nak blogging ja haa. saya kan sambung blajar. oh! bagi sapa yang taktau saya sambung blajar mana lepas spm, sila klik SINI 
tambah pulak, kena struggle sikit, insaf result spm, kena laa fokus pelajaran, jadi berhentilah blogging kejap ;) kononnya :P
Cehhh.. padahal pointer teruk jugak. hohoho :)

Err. sebenarnya entry kali nihh, bukannya nak bebel panjang ka apa. Tapi pasal bulan yang berkat dan penuh dengan rahmat nih.
Sedar tak sedar kita dah masuk fasa kedua bulan Ramadan. Fasa keampunan oleh Allah s.w.t. Syukur sangat2 sebab diberi lagi nafas oleh Allah s.w.t untuk bertemu Ramadan lagi tahun nih :') InsyaAllah sama2 kita tingkatkan lagi amalan kita :)


*credit to big bro ;) *

Tambah pulak Ramadan jatuh dalam bulan Ogos pulak. haihhhh. actually no.8 is my lucky number :) klau nak tahu sebab apa, tunggu post mggu depan nahh :)


*err.. errr.. abaikan dia -,- *






terima kasih :)


4 comments:

  1. Uh,yelah tu bz blajar?haha.aku kat uni blaja blaja gak tapi banyak main sebab tu drop skit.takpe ah,gud luck.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. gimik ja tuh. :P
      sama laa. main jaa keja. ahha :)
      thanks :)

      Delete
  2. Tudia tudia tudiaaaaaaaaaa. Welcome back ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tudia tudia tudiaaaaaaaaaa. Thank you ;D

      Delete